Extra aanbod

Inspiratie

IMG_3303Artikel in Tijdschrift voor Coaching
Moeten we eigenlijk nog volwassen worden?  Marinet Ritz
Naar een nieuwe realiteit van leven

Kleine gebeurtenissen kunnen stress, angst en pijn veroorzaken door de schijnwerkelijkheid die onze geest eromheen creëert. Marinet Ritz ontwikkelde een model om inadequate reacties te herkennen en het contact met de werkelijkheid te herstellen. download artikel

 

Open aanbod 2020 / 2021
groepsprocessen en systeemgerichte interventies

Effectief samenwerken en doelen realiseren binnen een groep is een grote kunst. Het vraagt een helder leiderschap en inzicht in de processen die daar spelen. Tevens is het een mooie bron voor persoonlijke ontwikkeling.
In dit traject van 4 dagen ( één 2 daagse en 2 x 1 dag) leer je welke processen er spelen in groepen/teams, en hoe je die effectief kunt beïnvloeden. We bieden een combinatie aan van ervaringsmatig (van binnenuit) proeven hoe het werkt, en de basiskunst van het hosten van deze processen.
Deze training is gestoeld op de kennis over de Theorie van Levende Menselijke Systemen van Dr Yvonne Agazarian.

Dit trainingstraject is geschikt voor jou als je meer zicht wilt krijgen op de onderliggende dynamiek in teams en samenwerken, en deze wil leren inzetten als brandstof voor ontwikkeling. Het geeft je concrete handvatten om op je werk je functionele rol beter uit te oefenen en belemmeringen hiervoor in beeld te krijgen en te ontdoen. Dit traject is bij uitstek geschikt voor mensen die teams coachen of dat willen gaan doen.

Voor wie: Integrale Coaches, studenten in de opleiding
Trainer: Shanta Baan en co-trainer
Data: 27 en 28 november 2020 en 5 februari en 9 april 2021
Kosten: € 1080,00 excl. BTW (particulier € 759,00 Incl. BTW)
Locatie: Utrecht
Inschrijven.

 

Vierdaagse Retraite
Leven vanuit de grond van je hart

Een retraite is een krachtig middel om op diepgaande wijze cnwsbrfOICaug15Samaya.130603ontact te maken met je ware bron. Door gedurende een lagere tijd helemaal te breken met je dagelijkse oriëntatie kun je toegang krijgen tot een diepere laag van Zijn, tot je natuurlijke wijsheid en vrede. Het heeft een zuiverende en integrerende werking.
Door te rusten in de grote Stilte kunnen zich nieuwe gebieden ontsluiten. Het geeft je de kans om dieper thuis te komen in het hart, en weer verbonden te raken op de plekken waar stagnatie was opgetreden. Het trilt je los uit je bekende identificaties en verhalen, waardoor een nieuwe helderheid en openheid kan ontstaan en er ruimte komt voor co-creatie met het leven.
We zien het ook als een zorg voor de ziel waarin je het contact herstelt met je innerlijk kompas, en je handelen weer in lijn brengt met je diepste verlangen en aspiratie. Een deel van de retraite zal in stilte zijn.

Voor wie:  Integrale coaches, studenten in de opleiding.
Trainers: Marinet Ritz, Shanta Baan
Data: 9 t/m 12 februari 2022
Kosten: € 410,00 excl. BTW  + verblijfkosten € 488,00 (geschakelde kamer) of  € 568,00 (1 persoonskamer).
Locatie: Centrum Samaya, Tuinzaal.
Inschrijven

Verdiepingskring
kring van afgestudeerde integraal coaches

De Verdiepingskring bestaat uit een groep afgestudeerde mensen die graag het vrije perspectief wakker willen houden en ook mede pioniers willen zijn van de ontwikkeling van het IC gedachtegoed. We onderzoeken gezamenlijk de nieuwste vragen en ontwikkelingen, op de rand van het onbekende.

We weten uit eigen ervaring dat het aandacht en training vraagt om telkens weer los te komen uit de aantrekkingskracht van de dagelijkse modus. Om vanuit een volkomen ander/vrij perspectief te kijken naar je dagelijkse beslommeringen en de mogelijkheid weer te vinden om te co-creeren met het leven. Het is mooi en waardevol om dit als gezamenlijke community of practice te doen.

Voor wie: afgestudeerde integrale coaches die minstens de retraite (cq. nascholing) hebben gevolgd.
Trainers:
Marinet Ritz, Shanta Baan
Data: 27, 28 november 2021 en 12, 13 juni 2022
blok 1: Cothen
blok 2: Werkhoven, Samaya optie met overnachting
Kosten: € 760,00 excl. BTW, (privé : € 690,00 BTW-vrij excl. 10 % opslag)
voor blok 2 Samaya:
meerprijs: met diner, logies, ontbijt geschakelde kamer: € 87,00 incl. 9 % BTW
meerprijs: met diner, logies, ontbijt 1-persoonskamer: € 122,00 incl. 9 % BTW
voor blok 1 Cothen: optie overnachten op meerpersoonskamer €30,00
geen diner en ontbijt, dat regel je zelf / samen.
Inschrijven

I.v.m. mogelijke corona-maatregelen is er een beperkt aantal plaatsen: mensen worden geplaatst op volgorde van aanmelding. Daarna is er een wachtlijst.

Supervisie / integratie

4 keer per jaar geven we aan een groepje van 4 mensen een middag supervisie
(13.00 – 17.30) . Hierin kunnen allerhande vragen worden onderzocht waar het gaat om het begeleiden van klanten, persoonlijke issues en het dieper begrijpen van de IC theorie en de toepassing ervan.
Voor wie: Integrale coaches, studenten in de opleiding
Trainers: Marinet Ritz, Shanta Baan
Data: na opgave, in overleg
Kosten: € 585,00 excl. BTW voor 4 middagen (particulier € 525,00 incl. BTW excl. 10% opslag).
Locatie: Koningslaan 22, Utrecht
Inschrijven