Kennismaken

Als je je nader wilt oriënteren of meer informatie wilt dan kun je dit aangeven via het contactfomulier of een mail sturen naar info@integrale-coaching.nl. Wij zullen je dan afhankelijk van de vraag mailen, of bellen voor een kennismakingsgesprek.

Als je interesse hebt in de opleiding Integrale Coaching kun je je aanmelden via het inschrijfformulier. Er zal dan een intakegesprek volgen waarin wederzijds wordt onderzocht of de opleiding passend is. Pas na dit gesprek wordt de inschrijving definitief gemaakt.

Introductie-avond woensdag 24 januari 2024
Voor mensen die interesse hebben in de 2,5 jarige Opleiding Integrale Coaching is er op woensdagavond 22 november 2023 een introductie-bijeenkomst. Op die avond kun je kennismaken met de trainers en krijg je informatie over de opbouw en werkwijzen binnen de opleiding. We geven je ook ervaringsmatig een klein voorproefje van onze aanpak. Er zullen studenten aanwezig zijn die kunnen vertellen over hun ervaringen, en er is volop gelegenheid om vragen te stellen aan de trainers en studenten.
Datum en tijd : woensdag 24 januari 2024, 19.30 – 21.30 uur
Kosten: gratis
Locatie: Utrecht (bij opgave ontvang je het adres)
Aanmelden: Je kunt je aanmelden via info@integrale-coaching.nl.

Ervaringen van studenten vind je hier