Voor wie

De opleiding integrale coaching is voor mensen die vanuit een nieuw en integraal perspectief anderen willen begeleiden en coachen in hun ontwikkelingsproces.  Ze is voor diegenen die door de aard van hun werk of andere levensbezigheden al een rol spelen in het (bege)leiden van anderen (docenten, adviseurs, managers, trainers, artsen, HR-medewerkers, etc.) en hun professionele kwaliteiten willen verrijken en verdiepen vanuit een nieuw fundament. De opleiding is ook geschikt voor coaches en therapeuten die hun vak vanuit een integrale basis en werkwijze willen uitoefenen.

De opleiding is bedoeld voor mensen bij wie een spiritueel bewustzijn is wakker geworden en die het verlangen hebben om hun diepere waarden uit te drukken in het begeleiden en coachen van anderen. Daarbij gaan we er vanuit dat je de basiselementen van zelfreflectie, communicatie en leiding nemen in voldoende mate beheerst. Je hebt een opleidingsniveau van minimaal HBO of een vergelijkbaar denkniveau.

Ervaringen van studenten vind je hier

Als je interesse hebt in de opleiding Integrale Coaching kun je je aanmelden via het inschrijfformulier. Er zal dan een intakegesprek volgen waarin wederzijds wordt onderzocht of de opleiding passend is. Pas na dit gesprek wordt de inschrijving definitief gemaakt.